आवणों पडैला सतगुरु गुरु गोविंद दोनों खड़े मैं काके लागू पाय, बलिहारी गुरु देव आपने जो गोविन्द दियो मिलाय, आवणों पडैला सतगुरु/गुरुजी आवणों पडैला, आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला। पहला जुगा में राजा प्रहलाद आया, पाँच करोड़ तपसी तारणा पड़ेला, आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला, दूजा रे जुगा में राजा हरिचन्द्र आया, सात करोड़ तपसी तारना पड़ेला, आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला, तीजा जुगा में राजा जैठल आया, नव करौड़ तपसी तारना पड़ेला, आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला, आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला, चौथा जुगा में राजा बलीचंद आया, बारह करोड़ तपसी तारना पड़ेला, आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला, आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला, चारो जुगां रा मंगल रूपा दे गावै, थाली में बाग़ लगावनो पड़ेला, आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला, आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला, आवणों पडैला गुरूजी आवणों पडैला, aavno padela satguru guru govind donon khade mainkaake laagoo paay, balihaari guru dev aapane jo govind diyo milaay aavanon padaila sataguru/guruji aavanon padaila, aaj ri satasang me thaanen aavanon padailaa pahala juga me raaja prahalaad aaya, paanch karod tapasi taarana padela, aaj ri satasang me thaanen aavanon padaila, dooja re juga me raaja harichandr aaya, saat karod tapasi taarana padela, aaj ri satasang me thaanen aavanon padailaa teeja juga me raaja jaithal aaya, nav karaud tapasi taarana padela, aaj ri satasang me thaanen aavanon padaila, aaj ri satasang me thaanen pdhaaranon padailaa chautha juga me raaja baleechand aaya, baarah karod tapasi taarana padela, aaj re jaagaran me thaanen aavanon padaila, aaj ri satasang me thaanen pdhaaranon padailaa chaaro jugaan ra mangal roopa de gaavai, thaali me baag lagaavano padela, aaj re jaagaran me thaanen aavanon padaila, aaj ri satasang me thaanen pdhaaranon padaila, aavanon padaila gurooji aavanon padailaa guru govind donon khade mainkaake laagoo paay, balihaari guru dev aapane jo govind diyo milaay SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/aavno-padela-satguru-Lyrics