बाबा श्याम खाटू धाम मने भी भुलालो जी, मैं भी तो बालक हु थारो सेवा में लगा लो जी बाबा श्याम खाटू धाम मने भी भुलालो जी, मैं भी तो बालक हु थारो सेवा में लगा लो जी चर्चा बड़ी है थारी चारो दिशाओ में, नूर थारो कण कण में है खुशबु हवाओ में, चरना में पड़ो रहु मैं चाकर थे बना लो जी , मैं भी तो बालक हु थारो सेवा में लगा लो जी चाँद तारे सूरज सारे थारे दम से चमके, भगता ऋ फुलवारी थारी किरपा से महके, घडी दो घडी ही सही नैना तो मिला लो जी, मैं भी तो बालक हु थारो सेवा में लगा लो जी पार लगाओ नैया माहरी माझी बन जाओ थे, मोहित ऋ मनु हार बाबा दुखड़ा मिटाओ से, चोखानी नादान शयम थोड़ो तो निभा लो जी, मैं भी तो बालक हु थारो सेवा में लगा लो जी baba shyam khatu dham mane bhi bhulao ji baaba shyaam khatu dhaam mane bhi bhulaalo ji, mainbhi to baalak hu thaaro seva me laga lo jee charcha badi hai thaari chaaro dishaao me, noor thaaro kan kan me hai khushabu havaao me, charana me pado rahu mainchaakar the bana lo ji , mainbhi to baalak hu thaaro seva me laga lo jee chaand taare sooraj saare thaare dam se chamake, bhagata ri phulavaari thaari kirapa se mahake, ghadi do ghadi hi sahi naina to mila lo ji, mainbhi to baalak hu thaaro seva me laga lo jee paar lagaao naiya maahari maajhi ban jaao the, mohit ri manu haar baaba dukhada mitaao se, chokhaani naadaan shayam thodo to nibha lo ji, mainbhi to baalak hu thaaro seva me laga lo jee baaba shyaam khatu dhaam mane bhi bhulaalo ji, mainbhi to baalak hu thaaro seva me laga lo jee SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/baba-shyam-khatu-dham-mane-bhi-bhulao-ji-Lyrics