दिल मई समाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएकेमथुरा से वृंदावन आया दिल मई समाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएकेमथुरा से वृंदावन आया निर्दयी चलिया चैन चुरयो निंदिया हराए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके जादुकेर गई उसकी अँखियाँ रास्ता राका मोरी, पकारी बहिण्या मटकिगिराए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएकेलूटा मोर मुकुट की चटा ने लूटा मोर मुकुट की चटा ने उनकी शंकी, इंद्रकी घटा ने तीर चलाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके श्याम नाम की अनरी चुनरिया श्याम नाम की अनरी चुनरिया श्याम की छुरी, श्याम की बिंदिया रास रचाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके दिल मारी समाए गयो, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएकेबंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके दिल मई समाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके बंसी बजाए गयो श्याम, मोसे नैना मिलाएके Bansi Bajaye Gayo Shyam - Krishna Bhajan By Gaurav & Mridul Krishna Swami dil mi samaae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaekemthura se vrindaavan aayaa nirdayi chaliya chain churayo nindiya haraae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaeke jaaduker gi usaki ankhiyaan raasta raaka mori, pakaari bahinyaa matakigiraae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaekeloota mor mukut ki chata ne loota mor mukut ki chata ne unaki shanki, indraki ghata ne teer chalaae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaeke shyaam naam ki anari chunariyaa shyaam naam ki anari chunariyaa shyaam ki chhuri, shyaam ki bindiyaa raas rchaae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaeke dil maari samaae gayo, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaekebansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaeke dil mi samaae gayo shyaam, mose naina milaaeke bansi bajaae gayo shyaam, mose naina milaaeke SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/bansi-bajaye-gayo-shyam-krishna-bhajan-by-gaurav-mridul-krishna-swami-Lyrics