दादी को है मेलो दादी को है मेलो सजा ले तू थाल चाल मेरे सागे तू झुंझुनू में चाल भादों और मंगसीर में मेलो है लागे लोग लुगाई जावे टाबरा के सागे नाचे है सगला ही घुमर तो गाल चाल मेरे सागे तू झुंझुनू में चाल मेले में लागे गो दरबार भारी मोटी सेठानी की महिमा है न्यारी खोल के खजाना लुटावे गी माल, चाल मेरे सागे तू झुंझुनू में चाल जो भी म्हारी दादी ने सांचे मन से धावे दुःख सारा कट जावे सुख सारा पावे निर्मल कहवे या दादी करसी निहाल , चाल मेरे सागे तू झुंझुनू में चाल dadi ko hai melo daadi ko hai melo saja le too thaal bhaadon aur mangaseer me melo hai laage log lugaai jaave taabara ke saage naache hai sagala hi ghumar to gaal mele me laage go darabaar bhaaree moti sethaani ki mahima hai nyaaree khol ke khajaana lutaave gi maal jo bhi mhaari daadi ne saanche man se dhaave duhkh saara kat jaave sukh saara paave nirmal kahave ya daadi karasi nihaal daadi ko hai melo saja le too thaal SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/dadi-ko-hai-melo-Lyrics