झुँझन वाली का लाड लड़ावन आया हां, मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, झुँझन वाली का लाड लड़ावन आया हां, मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, जयपुर की मैं चुनड़ी लाया मुंबई की मैं मुंदरी लायो, रोली मोली बिछियां पायल मेहँदी का मैं थाल सजाइयो, सदियों पुरानी रीत मैं निभावन आया हा, मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, जो भी मुकवालो लावे है दादी जी के घर जावे है, बेटा बेटी पोता पोती सेह का व्याह या करवावे है, कुल देवी से प्यार बढ़ावन आया है, मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, हाथो में लेकर मुकलावा नाचता कूदता सेवक आया, नारानी ने लेवा खातिर तन धन जी ने साथ लाया, जग सेठानी ने म्हे ले जावन आया हां, मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, मुकलावे को इक बहानो दादी जी थाने है रिजानो, श्याम पे इतनी किरपा कीजिये चरना माहि दे जो ठिकानों, छिपा जो मन में भाव वो दिखावैं आया हा मुकलावा दादी जी थारो मैं भी लाया हा, jhunjhan vali ka laag lagaavan aaya haa jhunjhan vaali ka laad ladaavan aaya haan, mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa jayapur ki mainchunadi laaya munbi ki mainmundari laayo, roli moli bichhiyaan paayal mehandi ka mainthaal sajaaiyo, sadiyon puraani reet mainnibhaavan aaya ha, mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa jo bhi mukavaalo laave hai daadi ji ke ghar jaave hai, beta beti pota poti seh ka vyaah ya karavaave hai, kul devi se pyaar badahaavan aaya hai, mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa haatho me lekar mukalaava naachata koodata sevak aaya, naaraani ne leva khaatir tan dhan ji ne saath laaya, jag sethaani ne mhe le jaavan aaya haan, mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa mukalaave ko ik bahaano daadi ji thaane hai rijaano, shyaam pe itani kirapa keejiye charana maahi de jo thikaanon, chhipa jo man me bhaav vo dikhaavain aaya haa mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa jhunjhan vaali ka laad ladaavan aaya haan, mukalaava daadi ji thaaro mainbhi laaya haa SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/jhunjhan-vali-ka-laag-lagaavan-aaya-haa-Lyrics