लीला श्याम धनि से माहने भी इक बार मिल वा दे रे
याह फिर इनसे मिलने का कोई यतन बता दे रे,
रात दिना माहने चैन पड़े न उसकी याद सतावे रे,
इतनो सो सन्देश श्याम तक तू पोंहचा दे रे,
लीला श्याम धनि से माहने भी इक बार मिल वा दे रे
सांवरिया थारी बात न मोड़े सारा जग बतलावे रे,
थोड़ी सी माहरी कर के सिफारिश काम बटा दे रे,
लीला श्याम धनि से माहने भी इक बार मिल वा दे रे
श्याम धनि की सेवा में मैं थारा हाथ बटावागा,
चरण चाकरी मुरली धर की तू दिलवा दे रे,
लीला श्याम धनि से माहने भी इक बार मिल वा दे रे
कहिया माने मिले बिहारी सगली बात बताओ जी,
श्याम मिल्न का अन्दन ने रस्ता दिखलाओ जी,
लीला श्याम धनि से माहने भी इक बार मिल वा दे रे
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
yaah phir inase milane ka koi yatan bata de re
raat dina maahane chain pade n usaki yaad sataave re,
itano so sandesh shyaam tak too ponhcha de re,
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
saanvariya thaari baat n mode saara jag batalaave re,
thodi si maahari kar ke siphaarish kaam bata de re,
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
shyaam dhani ki seva me mainthaara haath bataavaaga,
charan chaakari murali dhar ki too dilava de re,
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
kahiya maane mile bihaari sagali baat bataao ji,
shyaam miln ka andan ne rasta dikhalaao ji,
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
leela shyaam dhani se maahane bhi ik baar mil va de re
yaah phir inase milane ka koi yatan bata de re