श्याम तेरी एसी खटक लागी छोड़ घर खाटू में आगी श्याम तेरी एसी खटक लागी छोड़ घर खाटू में आगी, मन मर्जी से उठिया करती, चार टाइम मैं खाया करती , ईब भर्ती रेहवण लागी, छोड़ घर खाटू में आगी, श्याम तेरी एसी खटक लागी छोड़ घर खाटू में आगी, न मानु भी मैं ईश्वर ने, ना जागी कदे ज्योत भी घर में, ईब तेरी ज्योत जगन लागी छोड़ घर खाटू में आगी, श्याम तेरी एसी खटक लागी छोड़ घर खाटू में आगी, सूरज रोहतिया की मानी थी तेरा नाम मैं तब जानी थी, ईब इस लोह चडन लागी छोड़ घर खाटू में आगी, श्याम तेरी एसी खटक लागी छोड़ घर खाटू में आगी, shyam teri esi khatak laagi chod ghar khatu me aagi shyaam teri esi khatak laagi chhod ghar khatu me aagee man marji se uthiya karati, chaar taaim mainkhaaya karati , eeb bharti rehavan laagi, chhod ghar khatu me aagi, shyaam teri esi khatak laagi chhod ghar khatu me aagee n maanu bhi maineeshvar ne, na jaagi kade jyot bhi ghar me, eeb teri jyot jagan laagee chhod ghar khatu me aagi, shyaam teri esi khatak laagi chhod ghar khatu me aagee sooraj rohatiya ki maani thi tera naam maintab jaani thi, eeb is loh chadan laagi chhod ghar khatu me aagi, shyaam teri esi khatak laagi chhod ghar khatu me aagee shyaam teri esi khatak laagi chhod ghar khatu me aagee SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/shyam-teri-esi-khatak-laagi-chod-ghar-khatu-me-aagi-Lyrics