Download Bhajan as .txt File Download Bhajan as IMAGE File

अष्टोत्तर भैरव नामावलि

ॐ भैरवाय नमः
ॐ भूतनाथाय नमः
ॐ भूतात्मने नमः
ॐ भूतभावनाय नमः
ॐ क्षेत्रज्ञाय नमः
ॐ क्षेत्रपालाय नमः
ॐ क्षेत्रदाय नमः
ॐ क्षत्रियाय नमः
ॐ विराजे नमः
ॐ श्मशानवासिने नमः
ॐ मांसाशिने नमः
ॐ खर्वराशिने नमः
ॐ स्मरांतकाय नमः
ॐ रक्तपाय नमः
ॐ पानपाय नमः
ॐ सिद्दाय नमः
ॐ सिद्धिदाय नमः
ॐ सिद्धिसेविताय नमः
ॐ कंकालाय नमः
ॐ कालशमनाय नमः
ॐ कलाकाष्ठाय नमः
ॐ तनये नमः
ॐ कवये नमः
ॐ त्रिनेत्राय नमः
ॐ बहुनेत्राय नमः
ॐ पिंगललोचनाय नमः
ॐ शूलपाणये नमः
ॐ खड्गपाणये नमः
ॐ कपालिने नमः
ॐ धूम्रलोचनाय नमः
ॐ अभीरवे नमः
ॐ भैरवीनाथाय नमः
ॐ भूतपाय नमः
ॐ योगिनीपतये नमः
ॐ धनधाय नमः
ॐ धनहारिणे नमः
ॐ धनवते नमः
ॐ प्रीतीवर्धनाय नमः
ॐ नागहाराय नमः
ॐ नागपाशाय नमः
ॐ व्योमकेशाय नमः
ॐ कपालभर्ते नमः
ॐ कालाय नमः
ॐ कपालमालिने नमः
ॐ कमनीयाय नमः
ॐ कलानिधये नमः
ॐ त्रिलोचनाय नमः
ॐ ज्वलनेन्राय नमः
ॐ त्रिशिखने नमः
ॐ त्रिलोकेषाय नमः
ॐ त्रिनेत्रतनयाय नमः
ॐ डिम्भाय नमः
ॐ शान्ताय नमः
ॐ शांतजनप्रियाय नमः
ॐ बटुकाय नमः
ॐ बहुवेशाय नमः
ॐ खट्वांगधारकाय नमः
ॐ भूताध्यक्षाय नमः
ॐ पशुपतये नमः
ॐ भिक्षुकाय नमः
ॐ परिचारकाय नमः
ॐ धूर्ताय नमः
ॐ दिगम्बराय नमः
ॐ शराय नमः
ॐ हरिणे नमः
ॐ पांडुलोचनाय नमः
ॐ प्रशांताय नमः
ॐ शांतिदाय नमः
ॐ सिद्दाय नमः
ॐ शंकरप्रियबांधवाय नमः
ॐ अष्टमूर्तये नमः
ॐ निधीशाय नमः
ॐ ज्ञानचक्षुये नमः
ॐ तपोमदाय नमः
ॐ अष्टाधाराय नमः
ॐ षडाधाराय नमः
ॐ सर्पयुक्ताय नमः
ॐ शिखिसखाय नमः
ॐ भूधराय नमः
ॐ भूधराधीशाय नमः
ॐ भूपतये नमः
ॐ भुधरात्मज्ञाय नमः
ॐ कंकालधारिणे नमः
ॐ मुण्डिने नमः
ॐ नागयज्ञोपवीतवते नमः
ॐ ज्रम्भणाय नमः
ॐ मोहनाय नमः
ॐ स्तंभिने नमः
ॐ मारणाय नमः
ॐ क्षोभणाय नमः
ॐ शुद्धनीलांजनप्रख्याय नमः
ॐ दैत्यघ्ने नमः
ॐ मुंडभूषिताय नमः
ॐ बलिभूजे नमः
ॐ बलिभूतनाथाय नमः
ॐ बालाय नमः
ॐ बालपराक्रमाय नमः
ॐ सर्वपत्तारणाय नमः
ॐ दुर्गाय नमः
ॐ दुष्ट भूषिताय नमः
ॐ कामिने नमः
ॐ कलानिधये नमः
ॐ कांताय नमः
ॐ कामिनीवश कृद्वशिने नमः
ॐ सर्वसिद्धिप्रदाय नमः
ॐ वैद्याय नमः
ॐ प्रभवे नमः
ॐ विष्णवे नमः



om bhairavaay namah
om bhootanaathaay namah

om bhairavaay namah
om bhootanaathaay namah
om bhootaatmane namah
om bhootbhaavanaay namah
om kshetrgyaay namah
om kshetrpaalaay namah
om kshetrdaay namah
om kshtriyaay namah
om viraaje namah
om shmshaanavaasine namah
om maansaashine namah
om kharvaraashine namah
om smaraantakaay namah
om raktapaay namah
om paanapaay namah
om siddaay namah
om siddhidaay namah
om siddhisevitaay namah
om kankaalaay namah
om kaalshamanaay namah
om kalaakaashthaay namah
om tanaye namah
om kavaye namah
om trinetraay namah
om bahunetraay namah
om pingalalochanaay namah
om shoolapaanaye namah
om khadgapaanaye namah
om kapaaline namah
om dhoomralochanaay namah
om abheerave namah
om bhairaveenaathaay namah
om bhootapaay namah
om yogineepataye namah
om dhandhaay namah
om dhanahaarine namah
om dhanavate namah
om preeteevardhanaay namah
om naagahaaraay namah
om naagapaashaay namah
om vyomakeshaay namah
om kapaalbharte namah
om kaalaay namah
om kapaalamaaline namah
om kamaneeyaay namah
om kalaanidhaye namah
om trilochanaay namah
om jvalanenraay namah
om trishikhane namah
om trilokeshaay namah
om trinetrtanayaay namah
om dimbhaay namah
om shaantaay namah
om shaantajanapriyaay namah
om batukaay namah
om bahuveshaay namah
om khatvaangdhaarakaay namah
om bhootaadhayakshaay namah
om pshupataye namah
om bhikshukaay namah
om parichaarakaay namah
om dhoortaay namah
om digambaraay namah
om sharaay namah
om harine namah
om paandulochanaay namah
om prshaantaay namah
om shaantidaay namah
om siddaay namah
om shankarapriyabaandhavaay namah
om ashtamoortaye namah
om nidheeshaay namah
om gyaanchakshuye namah
om tapomadaay namah
om ashtaadhaaraay namah
om shadaadhaaraay namah
om sarpayuktaay namah
om shikhiskhaay namah
om bhoodharaay namah
om bhoodharaadheeshaay namah
om bhoopataye namah
om bhudharaatmagyaay namah
om kankaaldhaarine namah
om mundine namah
om naagayagyopaveetavate namah
om jrambhanaay namah
om mohanaay namah
om stanbhine namah
om maaranaay namah
om kshobhanaay namah
om shuddhaneelaanjanaprakhyaay namah
om daityaghne namah
om mundbhooshitaay namah
om balibhooje namah
om balibhootanaathaay namah
om baalaay namah
om baalaparaakramaay namah
om sarvapattaaranaay namah
om durgaay namah
om dusht bhooshitaay namah
om kaamine namah
om kalaanidhaye namah
om kaantaay namah
om kaamineevsh kridvshine namah
om sarvasiddhipradaay namah
om vaidyaay namah
om prbhave namah
om vishnave namah







Bhajan Lyrics View All

ऐसी होली तोहे खिलाऊँ
दूध छटी को याद दिलाऊँ
अरे बदलो ले लूँगी दारी के,
होरी का तोहे बड़ा चाव...
सुबह सवेरे  लेकर तेरा नाम प्रभु,
करते है हम शुरु आज का काम प्रभु,
मेरी बाँह पकड़ लो इक बार,सांवरिया
मैं तो जाऊँ तुझ पर कुर्बान, सांवरिया
हम हाथ उठाकर कह देंगे हम हो गये राधा
राधा राधा राधा राधा
रंगीलो राधावल्लभ लाल, जै जै जै श्री
विहरत संग लाडली बाल, जै जै जै श्री
दुनिया से मैं हारा तो आया तेरे द्वार,
यहाँ से गर जो हरा कहाँ जाऊँगा सरकार
सांवरिया है सेठ ,मेरी राधा जी सेठानी
यह तो सारी दुनिया जाने है
किसी को भांग का नशा है मुझे तेरा नशा है,
भोले ओ शंकर भोले मनवा कभी न डोले,
मन चल वृंदावन धाम, रटेंगे राधे राधे
मिलेंगे कुंज बिहारी, ओढ़ के कांबल काली
जय राधे राधे, राधे राधे
जय राधे राधे, राधे राधे
राधे तेरे चरणों की अगर धूल जो मिल जाए
सच कहता हू मेरी तकदीर बदल जाए
जा जा वे ऊधो तुरेया जा
दुखियाँ नू सता के की लैणा
हम प्रेम नगर के बंजारिन है
जप ताप और साधन क्या जाने
मैं तो तुम संग होरी खेलूंगी, मैं तो तुम
वा वा रे रासिया, वा वा रे छैला
सज धज कर जिस दिन मौत की शहजादी आएगी,
ना सोना काम आएगा, ना चांदी आएगी।
सावरे से मिलने का सत्संग ही बहाना है ।
सारे दुःख दूर हुए, दिल बना दीवाना है ।
जिंदगी एक किराये का घर है,
एक न एक दिन बदलना पड़ेगा॥
शिव समा रहे मुझमें
और मैं शून्य हो रहा हूँ
श्यामा प्यारी मेरे साथ हैं,
फिर डरने की क्या बात है
सारी दुनियां है दीवानी, राधा रानी आप
कौन है, जिस पर नहीं है, मेहरबानी आप की
वृंदावन में हुकुम चले बरसाने वाली का,
कान्हा भी दीवाना है श्री श्यामा
राधे राधे बोल, श्याम भागे चले आयंगे।
एक बार आ गए तो कबू नहीं जायेंगे ॥
ये तो बतादो बरसानेवाली,मैं कैसे
तेरी कृपा से है यह जीवन है मेरा,कैसे
श्याम बंसी ना बुल्लां उत्ते रख अड़ेया
तेरी बंसी पवाडे पाए लख अड़ेया ।
तू कितनी अच्ची है, तू कितनी भोली है,
ओ माँ, ओ माँ, ओ माँ, ओ माँ ।
अपने दिल का दरवाजा हम खोल के सोते है
सपने में आ जाना मईया,ये बोल के सोते है
यशोमती मैया से बोले नंदलाला,
राधा क्यूँ गोरी, मैं क्यूँ काला
कोई कहे गोविंदा, कोई गोपाला।
मैं तो कहुँ सांवरिया बाँसुरिया वाला॥
तमन्ना यही है के उड के बरसाने आयुं मैं
आके बरसाने में तेरे दिल की हसरतो को

New Bhajan Lyrics View All

खुशियाँ मनाओ सारे खुशियाँ मनाओ,
तालियां बजाओ भगतो तालियां बजाओ,
ओ मेरे भोले तेरी कृपा से हमको सब कुछ
तू है आदि तू ही अनंता तुझ से ही सब हुआ,
दान करो दिल खोल के क्या करोगे माया को
माया को जोड़के, माया को जोड़के,
सिद्ध जोगी नाम ला दे ज़िन्दगी दे साह
वेखी चल हुँदा की मुक़दराँ दे नाल तू,
चुन चुन के फूल ले आई बगिया से तोड़ के,
मैं माला इनकी बनाऊँ फूलों को जोड़ के...