झूला पड्यो है कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी,
ब्रज नारी रे ब्रज नारी,
ब्रज नारी सखियाँ सारी,
झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी ॥
रेशम की सखी डोरी पड़ी है,
मोतियन से कैसी पटरी जड़ी है,
वा में बैठे युगल सरकार,
झुलावे ब्रज नारी,
झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी ॥
मधुर मधुर श्याम बंसी बजावत,
बंसी बजावत रस बरसावत,
नन्ही नन्ही पड़त है फुहार,
झुलावे ब्रज नारी,
झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी ॥
श्याम राधिका झूला झूले,
गोपी ग्वाल देखे फुले,
सब गावत है मल्हार,
झुलावे ब्रज नारी,
झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी ॥
झूला पड्यो है कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी,
ब्रज नारी रे ब्रज नारी,
ब्रज नारी सखियाँ सारी,
झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,
झुलावे ब्रज नारी ॥
jhoola padyo hai kadamb ki daar,
jhulaave braj naari,
braj naari re braj naari,
braj naari skhiyaan saari,
jhoola padyo hain kadamb ki daar,
jhulaave braj naari ..
resham ki skhi dori padi hai,
motiyan se kaisi patari jadi hai,
va me baithe yugal sarakaar,
jhulaave braj naari,
jhoola padyo hain kadamb ki daar,
jhulaave braj naari ..
mdhur mdhur shyaam bansi bajaavat,
bansi bajaavat ras barasaavat,
nanhi nanhi padat hai phuhaar,
jhulaave braj naari,
jhoola padyo hain kadamb ki daar,
jhulaave braj naari ..
shyaam raadhika jhoola jhoole,
gopi gvaal dekhe phule,
sab gaavat hai malhaar,
jhulaave braj naari,
jhoola padyo hain kadamb ki daar,
jhulaave braj naari ..
jhoola padyo hai kadamb ki daar,
jhulaave braj naari,
braj naari re braj naari,
braj naari skhiyaan saari,
jhoola padyo hain kadamb ki daar,
jhulaave braj naari ..