बोलो खाटू नरेश की जय, थारी चाकरी करुँ मैं, बोलो खाटू नरेश की जय, थारी चाकरी करुँ मैं, खाटू वाले श्याम जी, खाटू वाले श्याम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी, लिखा ल्यो नाम जी, थारी चाकरी करुँ मैं, खाटू वाले श्याम जी, थारा हुकम बजाऊँ बाबा, दुनियां ने बिसरा के, खड़ा रहूँ चौखट पे बाबा, हर दम शीश झुका के, हाथ जोड़ के करुंगा, थारे काम श्याम जी, थारे काम श्याम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी, ना तनखा की टेंशन बाबा, ना टीए ना डीए, मैं ही थारा सीऐ, आज से मैं ही थारा पीए, करो आठों याम ठाठ से, आराम श्याम जी, आराम श्याम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी, भजन सुनाऊँ भोग लगाऊँ, देख मोहनी सूरत बाबा, जाऊ मैं बलिहारी, जाऊ मैं बलिहारी, रहूँ बण के तुम्हारा, मैं गुलाम श्याम जी, गुलाम श्याम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी, थारी चाकरी करुँ मैं, खाटू वाले श्याम जी, खाटू वाले श्याम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी, लिखा ल्यो नाम जी, अपने प्रेमियों में म्हारां भी,                               bolo khatu naresh ki jay, thaari chaakari karun main, khatu vaale shyaam ji, khatu vaale bolo khatu naresh ki jay, thaari chaakari karun main, khatu vaale shyaam ji, khatu vaale shyaam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi, likha lyo naam ji, thaari chaakari karun main, khatu vaale shyaam ji, thaara hukam bajaaoon baaba, duniyaan ne bisara ke, khada rahoon chaukhat pe baaba, har dam sheesh jhuka ke, haath jod ke karunga, thaare kaam shyaam ji, thaare kaam shyaam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi, na tankha ki tenshan baaba, na tei na dei, mainhi thaara seeai, aaj se mainhi thaara pei, karo aathon yaam thaath se, aaram shyaam ji, aaram shyaam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi, bhajan sunaaoon bhog lagaaoon, dekh mohani soorat baaba, jaaoo mainbalihaari, jaaoo mainbalihaari, rahoon ban ke tumhaara, maingulaam shyaam ji, gulaam shyaam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi, thaari chaakari karun main, khatu vaale shyaam ji, khatu vaale shyaam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi, likha lyo naam ji, apane premiyon me mhaaraan bhi,                               SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/बोलो-खाटू-नरेश-की-जय-थारी-चाकरी-करुँ-मैं-Lyrics