फागुन में उड़े रे गुलाल कहियो नंदरानी से,
कहियो नंदरानी से कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
म्हारी तो राधा गोरी गोरी,
गोरी गोरी राधा गोरी गोरी,
श्याम सलोने नंदलाल कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
म्हारी तो राधा भोली भाली,
भोली भाली राधा भोली भाली,
नटखट नंद को लाल कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
राधा के हाथों में चूड़ियां सोहैं,
चूड़ियां सोंग राधे कंगन सोंहैं,
बंसी बजावे नंदलाल कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
राधा के माथे पर बिंदिया सोहै,
बिंदिया सो है राधा बिंदिया सोहै,
मोर मुकुट नंदलाल कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
मीरा के प्रभु गिरिधर नागर,
गिरधर नागर गिरधर नागर,
संग नाचे नंदलाल कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
फागुन में उड़े रे गुलाल कहियो नंदरानी से,
कहियो नंदरानी से कहियो नंदरानी से,
फागुन में उड़े रे गुलाल...
phaagun me ude re gulaal kahiyo nandaraani se,
kahiyo nandaraani se kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
mhaari to radha gori gori,
gori gori radha gori gori,
shyaam salone nandalaal kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
mhaari to radha bholi bhaali,
bholi bhaali radha bholi bhaali,
natkhat nand ko laal kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
radha ke haathon me choodiyaan sohain,
choodiyaan song radhe kangan sonhain,
bansi bajaave nandalaal kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
radha ke maathe par bindiya sohai,
bindiya so hai radha bindiya sohai,
mor mukut nandalaal kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
meera ke prbhu giridhar naagar,
girdhar naagar girdhar naagar,
sang naache nandalaal kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...
phaagun me ude re gulaal kahiyo nandaraani se,
kahiyo nandaraani se kahiyo nandaraani se,
phaagun me ude re gulaal...