सुवटा रे सुवटा खाटू की नगरी जा
बाबो जी ने जाके म्हारा संदेशो दे आ
याद थारी आवे है नींद उड़ जावे है
अब तो ये रेन मेरी चैन नही पावे है
बाबा जी ने जाकर बा भी केह दीजियो
टाबर उडीके थाणे दर्शन दे दीजियो
याद थारी आवे है नींद उड़ जावे है
अब तो ये रेन मेरी चैन नही पावे है
थारे बिन भगता ने दूजो नही आसरो
हारे को सहारो बन जा तू ही मेरो सांवरो
याद थारी आवे है नींद उड़ जावे है
अब तो ये रेन मेरी चैन नही पावे है
दर पे बुला लो बाबा याही अरदास है
दाहिमा भी नित नित आवे मिलन री आस है
याद थारी आवे है नींद उड़ जावे है
अब तो ये रेन मेरी चैन नही पावे है
suvata re suvata khatu ki nagari jaa
baabo ji ne jaake mhaara sandesho de aa
yaad thaari aave hai neend ud jaave hai
ab to ye ren meri chain nahi paave hai
baaba ji ne jaakar ba bhi keh deejiyo
taabar udeeke thaane darshan de deejiyo
yaad thaari aave hai neend ud jaave hai
ab to ye ren meri chain nahi paave hai
thaare bin bhagata ne doojo nahi aasaro
haare ko sahaaro ban ja too hi mero saanvaro
yaad thaari aave hai neend ud jaave hai
ab to ye ren meri chain nahi paave hai
dar pe bula lo baaba yaahi aradaas hai
daahima bhi nit nit aave milan ri aas hai
yaad thaari aave hai neend ud jaave hai
ab to ye ren meri chain nahi paave hai
suvata re suvata khatu ki nagari jaa
baabo ji ne jaake mhaara sandesho de aa
yaad thaari aave hai neend ud jaave hai
ab to ye ren meri chain nahi paave hai