Download Bhajan as .txt File Download Bhajan as IMAGE File

भादुड़ी री दूज रो जड़ चंदो करे प्रकाश
रामदेव बन आवसु राखीजो बिस्वास

भादुड़ी री दूज रो जड़ चंदो करे प्रकाश
रामदेव बन आवसु राखीजो बिस्वास

पिछम धरासू म्हारो आलम राजा आवे रे
पिछम धरासू म्हारो हिंदवा सूरज आवे रे
ढोली ध्वजा फरुकवे रामा  धनिया जीवे

बाबा रामदेवजी ओ थाने खम्मा घनी
म्हारा कलियुग रा अवतार थाने खम्मा घनी
ओ मरुधर रा ओ देव थारी ध्वजा फारुके सारा देस माँ
साचा मनसु ध्यावे उनरो जनम सुफल होए जायसी
माता मेनादे रा लाल ठाणे खम्मा घनी
बाबा रामदेवजी ओ थाने खम्मा घनी
पिछम धरासू म्हारो आलम राजा आवे रे

रामा कहू की रामदेव,हीरा कहू की लाल
ज्याने मिलिया रामदेव वाने कीन्हा निहाल
तंवर वंश मे चीमक्यो तारो,मरुधर रो उद्धार कियो
नाथ द्वारीकाधाम सु आया अजमल घर अवतार लियो

भेदभाव रो भरम मिटाया, रामापीर युगपुरुष कहाया
परचा रो लाग्यो भंडार
ओ चालो रे , बाबा रामदेव रे दरबार
पिछम धरासू म्हारो आलम राजा आवे रे
थारा परचा गीणया न जावे ज्यू सागर री लेहरा
भक्ता खातर खड्या ओ बाबा थे आठो हि पहरा

मरुधर मे ज्योत जगाई गयो
बाबो धोळी ध्वजा फहराई गयो
म्हारो सांवरीयो बनवारी
बाबो पिचरंग पेचा धारी
भगता रे कारण अजमल घर अवतार लियो
कसुमल केसरिया बागा रो सीणगार कियो
पिछम धरासू म्हारो आलम राजा आवे रे

ओ हिंदवा रा पीर थारी लीला हे सरकार
धोरा धरती राज करो थे राम राज कुमार




pichham dharasu mharo alam raja awe re picham dharasu mharo hindwa suraj awe re

bhaadudi ri dooj ro jad chando kare prakaash
ramdev ban aavasu raakheejo bisvaas


pichham dharaasoo mhaaro aalam raaja aave re
pichham dharaasoo mhaaro hindava sooraj aave re
dholi dhavaja pharukave rama  dhaniya jeeve

baaba ramdevaji o thaane khamma ghanee
mhaara kaliyug ra avataar thaane khamma ghanee
o marudhar ra o dev thaari dhavaja phaaruke saara des maa
saacha manasu dhayaave unaro janam suphal hoe jaayasee
maata menaade ra laal thaane khamma ghanee
baaba ramdevaji o thaane khamma ghanee
pichham dharaasoo mhaaro aalam raaja aave re

rama kahoo ki ramdev,heera kahoo ki laal
jyaane miliya ramdev vaane keenha nihaal
tanvar vansh me cheemakyo taaro,marudhar ro uddhaar kiyo
naath dvaareekaadhaam su aaya ajamal ghar avataar liyo

bhedbhaav ro bharam mitaaya, ramaapeer yugapurush kahaayaa
parcha ro laagyo bhandaar
o chaalo re , baaba ramdev re darabaar
pichham dharaasoo mhaaro aalam raaja aave re
thaara parcha geenaya n jaave jyoo saagar ri leharaa
bhakta khaatar khadya o baaba the aatho hi paharaa

marudhar me jyot jagaai gayo
baabo dholi dhavaja phaharaai gayo
mhaaro saanvareeyo banavaaree
baabo picharang pecha dhaaree
bhagata re kaaran ajamal ghar avataar liyo
pichham dharaasoo mhaaro aalam raaja aave re

o hindava ra peer thaari leela he sarakaar
dhora dharati raaj karo the ram raaj kumaar

bhaadudi ri dooj ro jad chando kare prakaash
ramdev ban aavasu raakheejo bisvaas




pichham dharasu mharo alam raja awe re picham dharasu mharo hindwa suraj awe re Lyrics





Bhajan Lyrics View All

राधा कट दी है गलिआं दे मोड़ आज मेरे
श्याम ने आना घनश्याम ने आना
साँवरिया ऐसी तान सुना,
ऐसी तान सुना मेरे मोहन, मैं नाचू तू गा ।
कोई कहे गोविंदा, कोई गोपाला।
मैं तो कहुँ सांवरिया बाँसुरिया वाला॥
सांवरे से मिलने का, सत्संग ही बहाना है,
चलो सत्संग में चलें, हमें हरी गुण गाना
जीवन खतम हुआ तो जीने का ढंग आया
जब शमा बुझ गयी तो महफ़िल में रंग आया
तेरे बगैर सांवरिया जिया नही जाये
तुम आके बांह पकड लो तो कोई बात बने‌॥
हो मेरी लाडो का नाम श्री राधा
श्री राधा श्री राधा, श्री राधा श्री
एक कोर कृपा की करदो स्वामिनी श्री
दासी की झोली भर दो लाडली श्री राधे॥
मेरा आपकी कृपा से,
सब काम हो रहा है
तुम रूठे रहो मोहन,
हम तुमको मन लेंगे
कोई कहे गोविंदा कोई गोपाला,
मैं तो कहूँ सांवरिया बांसुरी वाला ।
राधे तेरे चरणों की अगर धूल जो मिल जाए
सच कहता हू मेरी तकदीर बदल जाए
शिव समा रहे मुझमें
और मैं शून्य हो रहा हूँ
मेरी चुनरी में पड़ गयो दाग री कैसो चटक
श्याम मेरी चुनरी में पड़ गयो दाग री
एक दिन वो भोले भंडारी बन कर के ब्रिज की
पारवती भी मना कर ना माने त्रिपुरारी,
प्रभु मेरे अवगुण चित ना धरो
समदर्शी प्रभु नाम तिहारो, चाहो तो पार
वास देदो किशोरी जी बरसाना,
छोडो छोडो जी छोडो जी तरसाना ।
किशोरी कुछ ऐसा इंतजाम हो जाए।
जुबा पे राधा राधा राधा नाम हो जाए॥
तेरे दर की भीख से है,
मेरा आज तक गुज़ारा
रंग डालो ना बीच बाजार
श्याम मैं तो मर जाऊंगी
आप आए नहीं और सुबह हो मई
मेरी पूजा की थाली धरी रह गई
जग में सुन्दर है दो नाम, चाहे कृष्ण कहो
बोलो राम राम राम, बोलो श्याम श्याम
हम हाथ उठाकर कह देंगे हम हो गये राधा
राधा राधा राधा राधा
हे राम, हे राम, हे राम, हे राम
जग में साचे तेरो नाम । हे राम...
जिंदगी एक किराये का घर है,
एक न एक दिन बदलना पड़ेगा॥
रसिया को नार बनावो री रसिया को
रसिया को नार बनावो री रसिया को
दुनिया से मैं हारा तो आया तेरे दवार,
यहाँ से जो मैं हारा तो कहा जाऊंगा मैं
सांवरिया है सेठ ,मेरी राधा जी सेठानी
यह तो सारी दुनिया जाने है
नगरी हो अयोध्या सी,रघुकुल सा घराना हो
चरन हो राघव के,जहा मेरा ठिकाना हो
श्यामा प्यारी मेरे साथ हैं,
फिर डरने की क्या बात है

New Bhajan Lyrics View All

रामा रामा रटो,
करो सफल उमरिया,
साँवरा सलोना तेरे हरदम पास है,
हरदम पास है, अर्जी लगाले बन्दे, श्याम
राधा बैठो मेरे पास के नियम बता दूं
बता दूं ग्यारस को के नियम बता दो
जबसे है लिया,
प्रभु नाम तेरा,
मुकद्दर के मालिक मेरा मुकद्दर बना दे,
सोया नसीबा मेरा फिर से जगा दे...