मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा,
म्हारे मनड़े री वीणा पर थारा गुण गावा,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
ना जाहूँ में काशी मथुरा ना कोई तीर्थ धाम,
रोम रोम में रम गियो म्हारे रामदेव रो नाम,
मैं तो सारे जग ने छोड़ थारे शरणे आया,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
भक्ता पर जब भीड़ पड़े तब थे ही लाज बचाओ,
आँधालिया पांगलिया री प्रभु थे ही आन निभावो,
मैं तो गावा घर घर गीत ध्वजा थारी फहरावा,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
ना कोई ऊंचो ना कोई निचो ना कोई छुआ छूत,
भेद भाव सब बाता झूठी सच्ची मानव जात,
म्हारे मन उपजाओ ज्ञान प्रभु में तर जावा,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा,
म्हारे मनड़े री वीणा पर थारा गुण गावा,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा,
म्हारे मनड़े री वीणा पर थारा गुण गावा,
मैं सब देवा ने छोड़ रामसा ने ध्यावा॥
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaava,
mhaare manade ri veena par thaara gun gaava,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..
na jaahoon me kaashi mthura na koi teerth dhaam,
rom rom me ram giyo mhaare ramdev ro naam,
mainto saare jag ne chhod thaare sharane aaya,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..
bhakta par jab bheed pade tab the hi laaj bchaao,
aandhaaliya paangaliya ri prbhu the hi aan nibhaavo,
mainto gaava ghar ghar geet dhavaja thaari phaharaava,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..
na koi ooncho na koi nicho na koi chhua chhoot,
bhed bhaav sab baata jhoothi sachchi maanav jaat,
mhaare man upajaao gyaan prbhu me tar jaava,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaava,
mhaare manade ri veena par thaara gun gaava,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaava,
mhaare manade ri veena par thaara gun gaava,
mainsab deva ne chhod ramsa ne dhayaavaa..