दरबार साँवरिया ऐसो सज्यो प्यारो दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया सगला खड़ा डीके हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है...
कीर्तन की है तैयारी कीर्तन करा जमकर प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता कीर्तन में आणे को घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाने म्हाने आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है...
जो कुछ बण्यो म्हासुँ अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो नादान सू गलती,
होती ही आई है प्रभु मत ध्यान धरो,
“नंदू” साँवरिया थारो दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है...
दरबार साँवरिया ऐसो सज्यो प्यारो दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया सगला खड़ा डीके हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है...
darabaar saanvariya aiso sajyo pyaaro dayaalu aapako,
seva me saanvariya sagala khada deeke hukum bas aapako,
seva me thaari, mhaane aaj bichh jaano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan ki hai raat baaba aaj thaane aano hai...
keertan ki hai taiyaari keertan kara jamakar prbhu kyoon der karo,
vaadon thaaro daata keertan me aane ko ghani kyoon der karo,
bhajana soo thaane mhaane aaj rijhaano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan ki hai raat baaba aaj thaane aano hai...
jo kuchh banyo mhaasun arpan prbhu saaro,
prbhu sveekaar karo naadaan soo galati,
hoti hi aai hai prbhu mat dhayaan dharo,
nandoo saanvariya thaaro daas puraano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan ki hai raat baaba aaj thaane aano hai...
darabaar saanvariya aiso sajyo pyaaro dayaalu aapako,
seva me saanvariya sagala khada deeke hukum bas aapako,
seva me thaari, mhaane aaj bichh jaano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan ki hai raat baaba aaj thaane aano hai...