भोले तेरी भांग की घुटाई मार गई
गोरा तेरी रोज की लड़ाई मार गई
पाडा मत लान की सुप्लाई मार गी
मने तेरी रोज की लड़ाई मार गई
रहे नशे में टली वैरी काडा होता आवे
श्म्शाना में राख मिले रे गिरम कीड़े पे आवे
तेरी गेल्या रोज की भकाई मार गई
गोरा तेरी रोज की लड़ाई मार गई
इतनी अच्छी होती न पिया कर थोड़ी थोड़ी
काम करन की केहते ही बड जा माथे में तोड़ी
इतनी बारा सोटे की घुटाई मार गई
गोरा तेरी रोज की लड़ाई मार गई
जब मारे तब खासी उठे मेरा जी गबरावे,
आरे चिलम तबाकू की ये बाजे न्यारा ये रंग छावे,
तेरी लांबी लांबी साफी दुलाई मार गी
गोरा तेरी रोज की लड़ाई मार गई
ना मनया तू छोड़ नाथ में मैं चाली जा गी तने
इक दिन तो यो होना हे था भीरा थारे मन में
राजू नैया सरवन की लिखाई मार गी
गोरा तेरी रोज की लड़ाई मार गई
bhole teri bhaang ki ghutaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee
paada mat laan ki suplaai maar gee
mane teri roj ki ladaai maar gee
rahe nshe me tali vairi kaada hota aave
shmshaana me raakh mile re giram keede pe aave
teri gelya roj ki bhakaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee
itani achchhi hoti n piya kar thodi thodee
kaam karan ki kehate hi bad ja maathe me todee
itani baara sote ki ghutaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee
jab maare tab khaasi uthe mera ji gabaraave,
aare chilam tabaakoo ki ye baaje nyaara ye rang chhaave,
teri laanbi laanbi saaphi dulaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee
na manaya too chhod naath me mainchaali ja gi tane
ik din to yo hona he tha bheera thaare man me
raajoo naiya saravan ki likhaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee
bhole teri bhaang ki ghutaai maar gee
gora teri roj ki ladaai maar gee