Download Bhajan as .txt File Download Bhajan as IMAGE File

मरुधर में ज्योत जगाय गयो,
बाबो धोली ध्वजा फहराय गयो,

मरुधर में ज्योत जगाय गयो,
बाबो धोली ध्वजा फहराय गयो,
म्हारो साँवरियो बनवारी,
बण्यो पचरंग पेचाधारी,
भक्ता रे कारण,
अजमल घर अवतार लियो,
कसुमल केसरीया,
बागा रो सिणगार कियो ॥

राजा अजमल पूण्य कमायो,
थाने पुत्र रूप में पायो,
मेणादे लाड़ लड़ायो,
मायड़ बण दूध पिलायो,
भादुडे री बीज ने आई गयो,
चाँदनियाँ सु चमकाय गयो,
बाई सुगना आरती गावे,
भाटी हरजी चवर दुरावे,
श्री लक्ष्मी रूप नेतलदे,
संग में ब्याव कियो,
कसुमल केसरीया,
बागा रो सिणगार कियो ॥

बाबो हिंदुवा पीर कहायो,
रूणिचा नगर बसायो,
कोई उँचो नाही नीचो,
सब भेद भाव ने मीटायो,
धोरा धरती में आई गयो,
तंदूरा रा तान बजाई गयो,
बाबो तुर्रा किलंगी धारी,
लीला घोडा की असवारी,
कलजुग में बाबा,
पगल्या ने पुजवाय गयो,
कसुमल केसरीया,
बागा रो सिणगार कियो ॥

बिछयोडा मीत मिलावे,
बाबो मन री आस पुरावे,
भक्ता री लाज बचावे,
जो ध्यावे पर्चो पावे,
हरजी भाटी गुण गाई गयो,
गोपालो शरणे आई गयो,
बाबो निकलन पिणेचा धारी,
जारी कीरत जग में भारी,
शरणा आयोड़ा भक्ता,
रो उद्धार कियो,
कसुमल केसरीया,
बागा रो सिणगार कियो।।


मरुधर में ज्योत जगाय गयो,
बाबो धोली ध्वजा फहराय गयो,
म्हारो साँवरियो बनवारी,
बण्यो पचरंग पेचाधारी,
भक्ता रे कारण,
अजमल घर अवतार लियो,
कसुमल केसरीया,
बागा रो सिणगार कियो ॥



marudhar me jyot jgay gyo babo dholi dhawja fehray gayo

marudhar me jyot jagaay gayo,
baabo dholi dhavaja phaharaay gayo,
mhaaro saanvariyo banavaari,
banyo pcharang pechaadhaari,
bhakta re kaaran,
ajamal ghar avataar liyo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo ..


raaja ajamal poony kamaayo,
thaane putr roop me paayo,
menaade laad ladaayo,
maayad ban doodh pilaayo,
bhaadude ri beej ne aai gayo,
chaandaniyaan su chamakaay gayo,
baai sugana aarati gaave,
bhaati haraji chavar duraave,
shri lakshmi roop netalade,
sang me byaav kiyo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo ..

baabo hinduva peer kahaayo,
roonicha nagar basaayo,
koi uncho naahi neecho,
sab bhed bhaav ne meetaayo,
dhora dharati me aai gayo,
tandoora ra taan bajaai gayo,
baabo turra kilangi dhaari,
leela ghoda ki asavaari,
kalajug me baaba,
pagalya ne pujavaay gayo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo ..

bichhayoda meet milaave,
baabo man ri aas puraave,
bhakta ri laaj bchaave,
jo dhayaave parcho paave,
haraji bhaati gun gaai gayo,
gopaalo sharane aai gayo,
baabo nikalan pinecha dhaari,
jaari keerat jag me bhaari,
sharana aayoda bhakta,
ro uddhaar kiyo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo

marudhar me jyot jagaay gayo,
baabo dholi dhavaja phaharaay gayo,
mhaaro saanvariyo banavaari,
banyo pcharang pechaadhaari,
bhakta re kaaran,
ajamal ghar avataar liyo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo ..

marudhar me jyot jagaay gayo,
baabo dholi dhavaja phaharaay gayo,
mhaaro saanvariyo banavaari,
banyo pcharang pechaadhaari,
bhakta re kaaran,
ajamal ghar avataar liyo,
kasumal kesareeya,
baaga ro sinagaar kiyo ..




marudhar me jyot jgay gyo babo dholi dhawja fehray gayo Lyrics





Bhajan Lyrics View All

राधा नाम की लगाई फुलवारी, के पत्ता
के पत्ता पत्ता श्याम बोलता, के पत्ता
किसी को भांग का नशा है मुझे तेरा नशा है,
भोले ओ शंकर भोले मनवा कभी न डोले,
राधा ढूंढ रही किसी ने मेरा श्याम देखा
श्याम देखा घनश्याम देखा
Ye Saare Khel Tumhare Hai Jag
Kahta Khel Naseebo Ka
हम राम जी के, राम जी हमारे हैं
वो तो दशरथ राज दुलारे हैं
एक दिन वो भोले भंडारी बन कर के ब्रिज की
पारवती भी मना कर ना माने त्रिपुरारी,
आज बृज में होली रे रसिया।
होरी रे रसिया, बरजोरी रे रसिया॥
मैं मिलन की प्यासी धारा
तुम रस के सागर रसिया हो
साँवरिया ऐसी तान सुना,
ऐसी तान सुना मेरे मोहन, मैं नाचू तू गा ।
श्याम बंसी ना बुल्लां उत्ते रख अड़ेया
तेरी बंसी पवाडे पाए लख अड़ेया ।
सांवली सूरत पे मोहन, दिल दीवाना हो गया
दिल दीवाना हो गया, दिल दीवाना हो गया ॥
राधे मोरी बंसी कहा खो गयी,
कोई ना बताये और शाम हो गयी,
वृंदावन में हुकुम चले बरसाने वाली का,
कान्हा भी दीवाना है श्री श्यामा
रंग डालो ना बीच बाजार
श्याम मैं तो मर जाऊंगी
प्रभु कर कृपा पावँरी दीन्हि
सादर भारत शीश धरी लीन्ही
मेरी रसना से राधा राधा नाम निकले,
हर घडी हर पल, हर घडी हर पल।
अपने दिल का दरवाजा हम खोल के सोते है
सपने में आ जाना मईया,ये बोल के सोते है
हर साँस में हो सुमिरन तेरा,
यूँ बीत जाये जीवन मेरा
जा जा वे ऊधो तुरेया जा
दुखियाँ नू सता के की लैणा
हम हाथ उठाकर कह देंगे हम हो गये राधा
राधा राधा राधा राधा
श्याम तेरी बंसी पुकारे राधा नाम
लोग करें मीरा को यूँ ही बदनाम
ऐसी होली तोहे खिलाऊँ
दूध छटी को याद दिलाऊँ
मन चल वृंदावन धाम, रटेंगे राधे राधे
मिलेंगे कुंज बिहारी, ओढ़ के कांबल काली
सब हो गए भव से पार, लेकर नाम तेरा
नाम तेरा हरि नाम तेरा, नाम तेरा हरि नाम
तू राधे राधे गा ,
तोहे मिल जाएं सांवरियामिल जाएं
राधे राधे बोल, श्याम भागे चले आयंगे।
एक बार आ गए तो कबू नहीं जायेंगे ॥
नी मैं दूध काहे नाल रिडका चाटी चो
लै गया नन्द किशोर लै गया,
कोई पकड़ के मेरा हाथ रे,
मोहे वृन्दावन पहुंच देओ ।
हम प्रेम नगर के बंजारिन है
जप ताप और साधन क्या जाने
अपनी वाणी में अमृत घोल
अपनी वाणी में अमृत घोल

New Bhajan Lyrics View All

मेरी पूजा को सफल बनाओ,
तुम बनाओ, गणराज गजानन आओ...
शिव जी तेरे मंदिर में आके,
मेरा मन पावन हो जाता है,
जाने कहाँ गए भगवान लक्ष्मी फूट
मैं खोज खोज के हारी, मोये मिले नहीं
होठो पर आ गया है तेरा नाम दातिए,
होठो पर आ गया है तेरा नाम दातिए ,
ओ रामजी तेरे भजन ने, बड़ा सुख दीना,
तेरे भजन ने, बड़ा सुख दीना,