झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
कैसी छाई हरियाली इन कुंजन में
झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
इत नन्द को बिहारी उत भानु की दुलारी
जोड़ी लागे अति प्यारी बसी नयननि में
झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
यमुना के कूल वहे सुरंग दुकूल
और खिल रहे फूल इन कदंबनि में
झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
गौर श्याम रंग घन दामिनी के संग
भई अखियां अपंग छवि भरी मन में
झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
राधा मुख ओर नैना श्याम के चकोर
सखियन प्रेम डोर लगी चरणनि में
झूला झुलत बिहारी वृंदावन में
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
kaisi chhaai hariyaali in kunjan me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
it nand ko bihaari ut bhaanu ki dulaaree
jodi laage ati pyaari basi nayanani me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
yamuna ke kool vahe surang dukool
aur khil rahe phool in kadanbani me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
gaur shyaam rang ghan daamini ke sang
bhi akhiyaan apang chhavi bhari man me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
radha mukh or naina shyaam ke chakor
skhiyan prem dor lagi charanani me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me
kaisi chhaai hariyaali in kunjan me
jhoola jhulat bihaari vrindaavan me