याद सतावे बाबा तेरी हॉवे न म्हारा मेल
मने कोए मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
प्यारी सूरत श्याम धनि की मेरे मन में वस् गई
एसी बीमारी आई देश में दर्शंने भी तरस गी
मेरी बात करवा दो ने खाटू श्याम की गेल
मने कोए मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
बहुत घनी तेरी यास सतावे सुबह श्याम तने ध्याऊ
जल्दी बुला ले अपने दर पे अपने दर्श तेरा मैं पाउ
मने दिखे से सुपने में खाटू वाली रेल
मने कोए मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
रोहित निकू हरयाने से निशान तेरा से ल्यावे
हैप्पी और आयु भी गेला भजन तेरा से गावे,
इब दर्श दिखा दे ने न करे तू घने खेल
मने कोए मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
yaad sataave baaba teri hve n mhaara mel
mane koe mila do ne baaba shyaam ki gel
pyaari soorat shyaam dhani ki mere man me vas gee
esi beemaari aai desh me darshanne bhi taras gee
meri baat karava do ne khatu shyaam ki gel
mane koe mila do ne baaba shyaam ki gel
bahut ghani teri yaas sataave subah shyaam tane dhayaaoo
jaldi bula le apane dar pe apane darsh tera mainpaau
mane dikhe se supane me khatu vaali rel
mane koe mila do ne baaba shyaam ki gel
rohit nikoo harayaane se nishaan tera se lyaave
haippi aur aayu bhi gela bhajan tera se gaave,
ib darsh dikha de ne n kare too ghane khel
mane koe mila do ne baaba shyaam ki gel
yaad sataave baaba teri hve n mhaara mel
mane koe mila do ne baaba shyaam ki gel