क्यों गोरा तू हाथ मांग रही भोले नाथ का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का
तू मेह्लो में रेहने वाली तेरो सो सो दासी रे
जन्म जन्म से मैं तो भोले तेरी प्यासी रे
इन पहाड़ा में रंग उड़ जाएगा तेरे घात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का
भांग रगड़ के पिया करू सु मैं धुनें आला
मेहला की छोरी पे तने जादू कर डाला
तेरे मेरे दिन का पता न गोरा न ही रात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का
के काह्ड़े गी आके गोरा ऐसा जंगल में
व्याह करवाले इस जंगल में करदू मंगल मैं
तेरा रंग चढ़ गया से राज मेहर पे थारी बात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का
kyon gora too haath maang rahi bhole naath kaa
tera mera joda bhole laage thaath kaa
too mehalo me rehane vaali tero so so daasi re
janm janm se mainto bhole teri pyaasi re
in pahaada me rang ud jaaega tere ghaat kaa
tera mera joda bhole laage thaath kaa
bhaang ragad ke piya karoo su maindhunen aalaa
mehala ki chhori pe tane jaadoo kar daalaa
tere mere din ka pata n gora n hi raat kaa
tera mera joda bhole laage thaath kaa
ke kaahade gi aake gora aisa jangal me
vyaah karavaale is jangal me karadoo mangal main
tera rang chadah gaya se raaj mehar pe thaari baat kaa
tera mera joda bhole laage thaath kaa
kyon gora too haath maang rahi bhole naath kaa
tera mera joda bhole laage thaath kaa