हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
कौन सीचे बगिया कौन सीचे खेत,
कौन सीचे री मेरो तुलसी का पेड़,
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
माली सींचे बगिया किसान सींचे खेत,
ऋषि मुनि सींचे मेरो तुलसी का पेड़,
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
क्या देवे बगिया क्या देवे खेत,
क्या देवे री मेरो तुलसी का पेड़,
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
फुलवा देवी बगिया अन्न धन देवे खेत,
सुख शांति देवें मेरो तुलसी का पेड़,
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
मंदिर में चढ़े फुलवा अन्न धन से भरे पेट,
कान्हा जी को प्यारो मेरो तुलसी को पेड़,
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
हरि हरि बगिया हरो भरो खेत,
हरो भरो री मेरो तुलसी को पेड़॥
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
kaun seeche bagiya kaun seeche khet,
kaun seeche ri mero tulasi ka ped,
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
maali seenche bagiya kisaan seenche khet,
rishi muni seenche mero tulasi ka ped,
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
kya deve bagiya kya deve khet,
kya deve ri mero tulasi ka ped,
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
phulava devi bagiya ann dhan deve khet,
sukh shaanti deven mero tulasi ka ped,
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
mandir me chadahe phulava ann dhan se bhare pet,
kaanha ji ko pyaaro mero tulasi ko ped,
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..
hari hari bagiya haro bharo khet,
haro bharo ri mero tulasi ko ped..