हिचकी आवे रे संवारा मन में,
याद भगता री आवे के तने
हिचकी आवे रे संवारा मन में,
रात नु सो थारी यादा में थो,
मिलने के थाई था सु जुड़ जुड़ के रो,
थई बताओ बोलू पीड़ मैं किने,
हिचकी आवे रे संवारा मन में,
बावलो बतावे मने सगलो जमानो,
चरना में देदो मने ईब तो ठिकानों,
बाबा बुलालियो जी चरना के कण में,
हिचकी आवे रे संवारा मन में,
माहरी याद थाने भी तो आती तो होगी
माहरे जइया थाने भी तो रुलाती ही होगी,
हरष बिठा लियो जी माहने भी शरणे,
हिचकी आवे रे संवारा मन में,
hichaki aave re sanvaara man me,
yaad bhagata ri aave ke tane
hichaki aave re sanvaara man me
raat nu so thaari yaada me tho,
milane ke thaai tha su jud jud ke ro,
thi bataao boloo peed mainkine,
hichaki aave re sanvaara man me
baavalo bataave mane sagalo jamaano,
charana me dedo mane eeb to thikaanon,
baaba bulaaliyo ji charana ke kan me,
hichaki aave re sanvaara man me
maahari yaad thaane bhi to aati to hogee
maahare jiya thaane bhi to rulaati hi hogi,
harsh bitha liyo ji maahane bhi sharane,
hichaki aave re sanvaara man me
hichaki aave re sanvaara man me,
yaad bhagata ri aave ke tane
hichaki aave re sanvaara man me