मैं तो पसर पसर खांवां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में,
चरणां में जी थारे चरणां में मैं तो लांबी लांबी,
मैं तो लांबी लांबी, खांवां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
कोई तो ख़ुशी सै, कोई डरतो खावै,
कोई तो ख़ुशी सै, कोई डरतो खावै,
कोई थोड़ी खावे कोई बहोत ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
कोई तो सगाई, कोई फेरां की खावे,
कोई गिगला की करे दण्डोत ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
कोई तो ऊभो, कोई झुककर खावे,
कोई पुरो ही हो जावै, लोटपोट ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
कोई तो गुरु के कोई पितरा की खावै,
इसे सुधरे लोक परलोक ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
धोक जो भी खावे कभी दुःख नहीं पावे,
अमरीश पावे सुख वो तो बहोत ऐ श्याम थारे चरणां में,
मैं तो पसर पसर खावां धोक ऐ श्याम थारे चरणां में
mainto pasar pasar khaanvaan dhok ai shyaam thaare charanaan me,
charanaan me ji thaare charanaan me mainto laanbi laanbi,
mainto laanbi laanbi, khaanvaan dhok ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
koi to kahushi sai, koi darato khaavai,
koi thodi khaave koi bahot ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
koi to sagaai, koi pheraan ki khaave,
koi gigala ki kare dandot ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
koi to oobho, koi jhukakar khaave,
koi puro hi ho jaavai, lotapot ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
koi to guru ke koi pitara ki khaavai,
ise sudhare lok paralok ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
dhok jo bhi khaave kbhi duhkh nahi paave,
amareesh paave sukh vo to bahot ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me
mainto pasar pasar khaanvaan dhok ai shyaam thaare charanaan me,
charanaan me ji thaare charanaan me mainto laanbi laanbi,
mainto laanbi laanbi, khaanvaan dhok ai shyaam thaare charanaan me,
mainto pasar pasar khaavaan dhok ai shyaam thaare charanaan me