Download Bhajan as .txt File Download Bhajan as IMAGE File

जगजननी के जस ला,मै गावाव,अउ सुनावव,
मातेश्री महामाया के,

जगजननी के जस ला,मै गावाव,अउ सुनावव,
मातेश्री महामाया के,
गावाव जस बगरावव घेरी बेरी सोरियावव,

दाई दुरगा के कतको कहानी,सास्थार म अर्थाये,
कलम चलईया पोथी गड़थिस,लिखथिस वेद बताये,
अइसने एक ढन दाई कथा हर,मन भीतरी थिरियाये,
नवरात्रि के महिमा ल संगी,देथे सुरता देवाये,
सुने म बड़ निक लगथे,
अंतस ला जुड़वाव नवरात्रि ला मनावव,
जगजननी के जस ल......

सतवंतिन के सेवा करईया,बामन बपरा रहाये,
जेकर बेटी अपन ददा संग,पूजा बरत निभाये,
संझा बिहनिया चेत लगाके,मईया ला सोरियाये,
एक बेर ओखर बेटी सुमती,पूजा करे नई पाये,
बामन बपरा बड़ खिसियाये,
कइसे तोला थिरियवव।मरम तोला बतावव,
जगजननी के जस ल......

घर बिन जंगल जंगल भटके,कांदी के दशना दसाये,
अइसे करम ल देखके मईया, ठाढहे आगु म आये,
बोलिस बानी मया बटोरे,अनपुरना जग छाये,
सुमति मन अचरज पर जाथे,दाई ल तीर म पाये,
का सेती मोर दुःख ला हरबे,
चिन्हाला चिंहवव।बात फोर फ़हिरावव
जगजननी के जस ला......

सुमति गोढ़ ला सुनके मयारू,मरम ल फेर जनवाये,
पऊर जनम म भीलनी बनके,नव दिन भूखे रहाये,
तोर गोसइया के चोरी के सेती,दुनो कोठरी म जाये,
नव दिन ले बिन अनपानी के,जिनगी अपन चलाये,
नव राति के सेवा बजाये,
भाग अपन संहरावव दाई दुवारी म आवव,
जगजननी के जस ला......

नव दिन पूजा पाठ करे ले पुरखा घलो तर जाथे,
कोड़ही काया निरमल होंगे नवा जनम ल जनाथे,
छाहित होगे महतारी हा,अनधन सुत गठियाथे,
बिपदा परे म लाज बचइया,दाई ल कोन भुलाथे,
गौतम हा तोर आशीष पाये,
चण्डी मंडली म आवव सुरताल ल मिलावव,
जगजननी के जस ला......

            ॥जय माँ चण्डी सेवा एवं भजन मंडली॥
               गांधी नगर लाखे नगर रायपुर (छ:ग



jagjanni ke jas la main gaawav aau sunaaw

jagajanani ke jas la,mai gaavaav,au sunaavav,
maateshri mahaamaaya ke,
gaavaav jas bagaraavav gheri beri soriyaavav


daai duraga ke katako kahaani,saasthaar m arthaaye,
kalam chaleeya pothi gadthis,likhthis ved bataaye,
aisane ek dhan daai ktha har,man bheetari thiriyaaye,
navaraatri ke mahima l sangi,dethe surata devaaye,
sune m bad nik lagthe,
antas la judavaav navaraatri la manaavav,
jagajanani ke jas l...

satavantin ke seva kareeya,baaman bapara rahaaye,
jekar beti apan dada sang,pooja barat nibhaaye,
sanjha bihaniya chet lagaake,meeya la soriyaaye,
ek ber okhar beti sumati,pooja kare ni paaye,
baaman bapara bad khisiyaaye,
kise tola thiriyavavamaram tola bataavav,
jagajanani ke jas l...

ghar bin jangal jangal bhatake,kaandi ke dshana dasaaye,
aise karam l dekhake meeya, thaadhahe aagu m aaye,
bolis baani maya batore,anapurana jag chhaaye,
sumati man acharaj par jaathe,daai l teer m paaye,
ka seti mor duhkh la harabe,
chinhaala chinhavavabaat phor pahahiraavav
jagajanani ke jas laa...

sumati godah la sunake mayaaroo,maram l pher janavaaye,
poor janam m bheelani banake,nav din bhookhe rahaaye,
tor gosiya ke chori ke seti,duno kothari m jaaye,
nav din le bin anapaani ke,jinagi apan chalaaye,
nav raati ke seva bajaaye,
bhaag apan sanharaavav daai duvaari m aavav,
jagajanani ke jas laa...

nav din pooja paath kare le purkha ghalo tar jaathe,
kodahi kaaya niramal honge nava janam l janaathe,
chhaahit hoge mahataari ha,andhan sut gthiyaathe,
bipada pare m laaj bchiya,daai l kon bhulaathe,
gautam ha tor aasheesh paaye,
chandi mandali m aavav surataal l milaavav,
jagajanani ke jas laa...

jagajanani ke jas la,mai gaavaav,au sunaavav,
maateshri mahaamaaya ke,
gaavaav jas bagaraavav gheri beri soriyaavav




jagjanni ke jas la main gaawav aau sunaaw Lyrics





Bhajan Lyrics View All

दिल लूटके ले गया नी सहेलियो मेरा
मैं तक्दी रह गयी नी सहेलियो लगदा बड़ा
कैसे जीऊं मैं राधा रानी तेरे बिना
मेरा मन ही न लगे श्यामा तेरे बिना
सांवरियो है सेठ, म्हारी राधा जी सेठानी
यह तो जाने दुनिया सारी है
अपनी वाणी में अमृत घोल
अपनी वाणी में अमृत घोल
Ye Saare Khel Tumhare Hai Jag
Kahta Khel Naseebo Ka
तू राधे राधे गा ,
तोहे मिल जाएं सांवरियामिल जाएं
सारी दुनियां है दीवानी, राधा रानी आप
कौन है, जिस पर नहीं है, मेहरबानी आप की
करदो करदो बेडा पार, राधे अलबेली सरकार।
राधे अलबेली सरकार, राधे अलबेली सरकार॥
बहुत बड़ा दरबार तेरो बहुत बड़ा दरबार,
चाकर रखलो राधा रानी तेरा बहुत बड़ा
शिव कैलाशों के वासी, धौलीधारों के राजा
शंकर संकट हारना, शंकर संकट हारना
एक कोर कृपा की करदो स्वामिनी श्री
दासी की झोली भर दो लाडली श्री राधे॥
हर साँस में हो सुमिरन तेरा,
यूँ बीत जाये जीवन मेरा
रंग डालो ना बीच बाजार
श्याम मैं तो मर जाऊंगी
मेरी बाँह पकड़ लो इक बार,सांवरिया
मैं तो जाऊँ तुझ पर कुर्बान, सांवरिया
अपने दिल का दरवाजा हम खोल के सोते है
सपने में आ जाना मईया,ये बोल के सोते है
राधा नाम की लगाई फुलवारी, के पत्ता
के पत्ता पत्ता श्याम बोलता, के पत्ता
मीठी मीठी मेरे सांवरे की मुरली बाजे,
होकर श्याम की दीवानी राधा रानी नाचे
हरी नाम नहीं तो जीना क्या
अमृत है हरी नाम जगत में,
नगरी हो अयोध्या सी,रघुकुल सा घराना हो
चरन हो राघव के,जहा मेरा ठिकाना हो
कोई कहे गोविंदा, कोई गोपाला।
मैं तो कहुँ सांवरिया बाँसुरिया वाला॥
राधे राधे बोल, राधे राधे बोल,
बरसाने मे दोल, के मुख से राधे राधे बोल,
मेरी रसना से राधा राधा नाम निकले,
हर घडी हर पल, हर घडी हर पल।
मेरा अवगुण भरा शरीर, कहो ना कैसे
कैसे तारोगे प्रभु जी मेरो, प्रभु जी
तुम रूठे रहो मोहन,
हम तुमको मन लेंगे
तेरे बगैर सांवरिया जिया नही जाये
तुम आके बांह पकड लो तो कोई बात बने‌॥
सुबह सवेरे  लेकर तेरा नाम प्रभु,
करते है हम शुरु आज का काम प्रभु,
जिंदगी एक किराये का घर है,
एक न एक दिन बदलना पड़ेगा॥
सांवरिया है सेठ ,मेरी राधा जी सेठानी
यह तो सारी दुनिया जाने है
बोल कान्हा बोल गलत काम कैसे हो गया,
बिना शादी के तू राधे श्याम कैसे हो गया
ये सारे खेल तुम्हारे है
जग कहता खेल नसीबों का

New Bhajan Lyrics View All

गालियाँ च पांदे ने धमाल खेड के,
वेखो वेखो होली नंदलाल खेलदे॥
डम डम डमरू बजाना होगा,
भोले मेरी कुटिया में आना होगा॥
एक दिन राम से मिलनो है एक दिन श्याम से
सीताराम से मिलनो है राधेश्याम से
मैं तो फस गयी मकड़ी के जाल मे कैसे आऊं
चिता की भस्म रमाके,
श्रृंगार करने वाला,