मोतियन चौक पुरायों मोरी माई री मैया मोरे अंगना में अइयो,
चंदन को री पलना बनवायों ,
नित नित झूला झुलाहौं मोरी माई री मैया मोरे अंगना में अइयो,
ताजे ताजे फूल बगीचा से लायों,
चुन चुन गजरा बनाहौं मोरी माई री मैया मोरे अंगना में अइयो ,
पान सुपारी माई ध्वजा नारियल,
याही भेंट चढ़ाहौं मोरी माई री मैया मोरे अंगना में अइयो,
देवी शरण माई तोरे जस गावें,
गा गा गीत मनाहौं मोरी माई री मैया मोरे अंगना में अइयो ॥
द्वारा : योगेश तिवारी
motiyan chauk puraayon mori maai ri maiya more angana me aiyo
chandan ko ri palana banavaayon ,
nit nit jhoola jhulaahaun mori maai ri maiya more angana me aiyo
taaje taaje phool bageecha se laayon,
chun chun gajara banaahaun mori maai ri maiya more angana me aiyo
paan supaari maai dhavaja naariyal,
yaahi bhent chadahaahaun mori maai ri maiya more angana me aiyo
devi sharan maai tore jas gaaven,
ga ga geet manaahaun mori maai ri maiya more angana me aiyo ..
motiyan chauk puraayon mori maai ri maiya more angana me aiyo