साँवरिया थारा नाम हज़ार रे,
मैं कइयाँ लिखू कुम कुम पत्री,
कोई कवे तने देवकी रो,
कोई कवे तने यशोदा रो,
कोई कवे तने एहलवती रो लाल रे,
मैं कइयाँ लिखू कुम कुम पत्री,
कोई कवे तने मथुरा वालो,
कोई कवे तने वृन्दावन वालो,
कोई कवे तने द्वारिका रो नाथ रे,
मैं कइयाँ लिखू कुम कुम पत्री,
कोई कवे तने बहामा पति कोई कवे तने रुक्मण पति,
कोई कवे तने राधा जी रो श्याम रे,
मैं कइयाँ लिखू कुम कुम पत्री,
कोई कवे तने मुरली वालो,
कोई कवे तने खाटू वालो,
कोई कवे तने बंसी वालो श्याम रे,
मैं कइयाँ लिखू कुम कुम पत्री,
saanvariya thaara naam hazaar re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree
koi kave tane devaki ro,
koi kave tane yashod ro,
koi kave tane ehalavati ro laal re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree
koi kave tane mthura vaalo,
koi kave tane vrindaavan vaalo,
koi kave tane dvaarika ro naath re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree
koi kave tane bahaama pati koi kave tane rukman pati,
koi kave tane radha ji ro shyaam re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree
koi kave tane murali vaalo,
koi kave tane khatu vaalo,
koi kave tane bansi vaalo shyaam re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree
saanvariya thaara naam hazaar re,
mainkiyaan likhoo kum kum patree