तुम बिन मोरी कौन खबर ले गोवर्धन गिरधारी,
भरी सबा में द्रोपदी खाड़ी राखो लाज हमारी,
तुम बिन मोरी कौन खबर ले गोवर्धन गिरधारी,
मोर मुकट पीताम्भर सोहे,कुण्डल की छवि न्यारी,
तुम बिन मोरी कौन खबर ले गोवर्धन गिरधारी,
मीरा के प्रभु श्याम सूंदर है चरण कमल बलिहारी,
तुम बिन मोरी कौन खबर ले गोवर्धन गिरधारी,
tum bin mori kaun khabar le govardhan girdhaaree
bhari saba me dropadi khaadi raakho laaj hamaari,
tum bin mori kaun khabar le govardhan girdhaaree
mor mukat peetaambhar sohe,kundal ki chhavi nyaari,
tum bin mori kaun khabar le govardhan girdhaaree
meera ke prbhu shyaam soondar hai charan kamal balihaari,
tum bin mori kaun khabar le govardhan girdhaaree
tum bin mori kaun khabar le govardhan girdhaaree