भोले जी नाथ जी सुनो दास की आप पुकार चेला बना ले ने,
जटा की तेरी न मांगू गंगा माथे का न मांगू चाँद
नंदी भी तेरे तोरे राखिये इक घुट न प्याइये भांग
बस खोल दे तेरा द्वार चेला बना ले ने,
शाम सवेरे भोले मेरे दाने मांग के ल्याऊ गा
धुना कर दू तयार तेरे हाथ मैं राख रमाऊंगा
आड़ेगोस्सा की लादुंगालार चेला बना ले ने,
जात का सु छोरा मैं तेरी भांग की कर दू खेती
कुण्डी कुत का दे दिए मैं घोट दू सेती सेती,
तू पीके लिए डकार चेला बना ले ने,
मने सुना से दुनिया खातिर पी लिया है था जेहर तने
लंका देदी रावन ने ओ सोना वाला शहर तने,
फिर मेरे से क्यों इनकार चेला बना ले ने,
जी न लागे भोले यादे दुनिया से य माडेया की
कद आऊ मैं मने बता दे टिकेट कटा दे पहाड़ा की
इस बिंदर का करदो उधार चेला बना ले ने,
bhole ji naath ji suno daas ki aap pukaar chela bana le ne
jata ki teri n maangoo ganga maathe ka n maangoo chaand
nandi bhi tere tore raakhiye ik ghut n pyaaiye bhaang
bas khol de tera dvaar chela bana le ne
shaam savere bhole mere daane maang ke lyaaoo gaa
dhuna kar doo tayaar tere haath mainraakh ramaaoongaa
aadegossa ki laadungaalaar chela bana le ne
jaat ka su chhora mainteri bhaang ki kar doo khetee
kundi kut ka de die mainghot doo seti seti,
too peeke lie dakaar chela bana le ne
mane suna se duniya khaatir pi liya hai tha jehar tane
lanka dedi raavan ne o sona vaala shahar tane,
phir mere se kyon inakaar chela bana le ne
ji n laage bhole yaade duniya se y maadeya kee
kad aaoo mainmane bata de tiket kata de pahaada kee
is bindar ka karado udhaar chela bana le ne
bhole ji naath ji suno daas ki aap pukaar chela bana le ne